Linda en Daniel in Mexico

Monday, August 08, 2005

You better belize it

De afgelopen week was even een groot zwart internet gat. We waren nl in belize, niet dat er geen internet was maar het was rete duur, en dan is je e-mail lezen toch een stuk minder interessant.
Onze eerste stop in Belize was in San Ignacio, hier hebben we door de grotten van Barton Creek gekayakt. Daar na nog een bezoekje aan de mennonieten (amisch). Best aardige mensen hoor, maar niet mijn lifestyle zal ik maar zeggen.
Daarna door naar Caye Caulker, tof eilandje tenminste als je maar respect toont, tenminste daar heeft onze locale "vriend" Alex 2 dagen over zitten door zeuren.(The fool). Ook nog tussen de haaien gezwommen en een ontmoeting gehad met een portuguese man-o-war, een nogal gevaarlijkje kwal, maar wel erg mooi. Zo mooi dat je er naar toe wilt zwemmen en ermee wilt gaan spelen. Maar gelukkig mocht dat niet van de gids. Dit was overigens bij een snorkel tour, die eindigde met een paar flinke glazen rum punch op de boot.
Ons hostel was trouwens super. Het meest sociale hostel tot nu toe. Het recept: men neme 1 Drew een trommelende naakt zwemmende hippie, een Sietske en Ferco Nederlanders die net zo als Linda en ik als vrienden reisen, een Nederlandse meisje dat niet kan ophouden met lachen (Elona). Een iers koppel (Una en Andrew), een totaal gestoorde Ier (Brain zat s´ochtends dus een half uur vol aandacht het cornflakes pak te lezen). vervolgens mengen met 2 kiwi´s (Tom en Nadine), Nog 2 nederlanders erbij. Gooi hier een paar flessen rum bij en dan krijg je een behoorlijk goed feestje.
Oh ja het slechte nieuws is dat jullie moeten wachten op meer foto´s want ik ben het kabeltje vergeten mee te nemen naar het internet cafe. Nog even wachten dus......

Yo cosmico
Daniel

4 Comments:

  • Oi! Klinkt goed! Heb altijd al met haaien willen zwemmen! Is weer es wat anders dan met dolfijnen zwemmen. Hebben jullie ook nog met ze gepraat? Of zijn haaien minder spraakzaam dan dolfijnen?

    By Blogger Thijs, at 12:22 AM, August 09, 2005  

  • Haaien zijn net zo spraakzaam, alleen een stuk minder intelligent, waardoor gesprekken vaak snel vervelend worden. Vergelijk het met een gesprek met een stoeptegel, dat gaat ook snel vervelen, toch? :-)

    Ben benieuwd naar de foto's, Daan!

    By Anonymous Anonymous, at 2:06 AM, August 09, 2005  

  • Ik weet niet of je het echt kunt vergelijken met een gesprek met een stoeptegel misja. Zo heeft een stoep tegel niet echt hele scherpe tanden. En niks is natuurlijk zo gevaarlijk als praten met iemand die een niet al te hoog IQ heeft en tegelijkertijd een dodelijk wapen vast houd. kortom praten met dolfijnen is een stuk minder spanned dan praten met een haai.

    By Blogger Daan, at 11:28 AM, August 10, 2005  

  • Gelukkig hadden deze haaien niet echt tanden maar een soort zuigmethoden waarmee ze elke prooi mee naar binnen konden zuigen. Praten met deze haaien was zodoende al een stuk minder spannend...

    By Blogger Lievelin, at 9:06 AM, August 14, 2005  

Post a Comment

<< Home